Onze hoogtefoto’s maken het mogelijk om een ruimer perspectief te tonen, van een ruimer perspectief krijgt de kijker een beter beeld van het object. Een normale foto laat vaak een plat beeld zien. Bebouwing en beplanting die normaal gesproken een fraaie opname belemmeren worden onderdeel van het totaalbeeld

De juiste opstelplek is bepalend voor de kwaliteit van uw hoogtefoto. Daarom werken wij met een makkelijk verplaatsbare statief. Op deze manier is het mogelijk hoogtefoto’s te maken waar u maar wilt: midden in de stad, langs een snelweg of in uw achtertuin. Met onze traploos instelbare 15 meter hoge telescoopmast is een op afstand bestuurbare digitale camera gemonteerd. De opname kan door middel van een monitor op grond geregisseerd worden.

Kite aerial photography (KAP) Met onze vliegers zijn we in staat vanaf grote hoogte luchtfoto’s te maken. Daarbij blijven we zelf met onze voetjes op de grond. Bij KAP word een camera opgetild met behulp van een vlieger de camera wordt op afstand bediend om luchtfoto’s te nemen. Vliegeren mag op veel plaatsen waar vliegen met een drone verboden is. De hoogte kan variëren van 50 tot 100 meter.